Днес цяла България бе потресена от тъжната вест, че голяма актриса

...
Днес цяла България бе потресена от тъжната вест, че голяма актриса
Коментари Харесай

Мозъчно-съдова болест е пряката причина за смъртта на Татяна Лолова

 Днес цяла България бе потресена от тъжната новина, че голяма актриса Татяна Лолова е умряла. Обичаната от всички българка от седмици се е борила с ковид. Сега обаче от " Пирогов ", където се е лекувала Лолова, обясниха точните аргументи за кончината й.

" Минути след 21 часа на 22 март 2021 година огромната българска актриса Татяна Лолова умря в резултат на мозъчно-съдово заболяване ", оповестиха от лечебното заведение.

" 87-годишната звезда на българските спектакъл и кино постъпва за лекуване в УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " на 6 март 2021 с COVID-19.

Коронавирусната зараза е преодоляна бързо, само че следствията от мозъчно-съдовата болест и възрастовите промени в сърдечно-съдовата и дихателната системи са директната причина за гибелта. 

УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " сервира своите съболезнования на фамилията и околните на обичаната от всички актриса! ", допълват от лечебното заведение.

Почит към огромна актриса към този момент отдадоха едни от най-важните хора в България. Своите съболезнования първи изказа премиерът, след него възторженостти към огромната актриса изрази и водачът на БСП. Президентът  също изрече своите съболезнования за гибелта на Лолова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР